Radiogurbeti.ch

Go to content

Main menu:

MIRË SE VINI

RADIOALB

MË SHUM

EMISIONI I DITES

14:00 DERI 16:00

MË SHUM

EMISIONI URIME E PERSHENDETJE

20:00 DERI 22:00

MË SHUM

EMISIONE I NATES

23:00 DERI 1:00

MË SHUM

Dëgjo radio tonë


Faliminderitë për viziten tuaj në webfaqen tonë.
Dëgjoni RADIO, LIVE!
PROGRAMI JONË


Programi dhe emisone tona në radio.

Branding
Print Design
Print Design
Product Mock-Up
Web Design
Branding
STAFFI


Mirë se vini në faqen tonë.Kimberly Thompson
Marketer

   


Rico Massimo
Coder

   


Uku Mason
Graphic Designer

   
Web faqja jonë është një radio në internet që mbledhë zemrat e të dashurve tonë në diaspor.
Kontakt
 
Copyright 2016 Designed by X5tuts.com
Back to content | Back to main menu